DARNÓZSELI FALUBUSZT INDÍT A TERMÁLFÜRDŐBE

Sajtóközlemény
falubusz-darnozseli

Némethné Molnár Andrea Darnózseli polgármestere, Dr. Takács Julianna háziorvos, Bérces Jánosné, az Őszirózsa Nyugdíjas Klub elnöke, valamint Rongits Attila a mosonmagyaróvári Flexum Thermal & Spa fürdővezetője 2023. február 14-én a Termálfürdő konferenciatermében aláírták a „Kistérségi Egészségmegőrző (Falubusz-) Program” keretmegállapodást. A település a közeljövőben indítja első falubuszjáratát, amellyel az önkormányzat a gyógyulni, pihenni, feltöltődni vágyó nyugdíjasok eljutását fogja segíteni.

Az elmúlt évben elindított kezdeményezés azt célozza, hogy a Flexum Zrt. az önkormányzatokkal és a háziorvosokkal együtt járuljon hozzá az idősebb korosztály egészségének megőrzéséhez, gyógyulásához. A nyugdíjasok mellett a szociális helyzetük vagy egészségi állapotuk miatt a programba bekapcsolódó más korosztály tagjai kedvezményesen, várakozási idő nélküli vehetik igénybe a Flexum fürdőgyógyászati és fizikoterápiás kezeléseit. A Termálfürdő szakorvosa soron kívül megvizsgálja és szükség esetén felírja számukra a megfelelő terápiát. A Falubusz program keretében mód van arra, hogy 50 %-os belépődíj megfizetésével fürödjenek a recepttel nem rendelkező résztvevők is. 

A Termálfürdő eddig Károlyházával, Levéllel, Kisbodakkal, Püskivel és Várbaloggal kötött hasonló megállapodást. A Darnózseliről érkezett delegáció az aláírás előtt megtekintette a gyógyászatot és a Termálfürdőt, a helyszínen tájékozódott a jelenleg igénybevehető szolgáltatásokról, valamint megismerkedett a jövőbeni elképzelésekkel.

Vizsy Ferenc
marketingvezető
Flexum Thermal & Spa
30-633-21-77


Fotó:

Balról jobbra: Bérces Jánosné nyugdíjas vezető, Némethné Molnár Andrea polgármester, Rongits Attila, a Flexum Termál & Spa fürdővezetője és Dr..Takács Julianna háziorvos aláírja az együttműködési megállapodást. 

Készítette Husz Szilvia 2023-02-14-én a Termálfürdőben.

Megosztás
Facebook
Twitter
Email

Foglaljon időpontot!

További programok

Kedves Vendégeink!

A felújított III. élménymedence megnyitott!