KISBODAK ÉS PÜSKI FALUBUSZT INDÍT A TERMÁLFÜRDŐBE

Sajtóközlemény
Kisbodak, Püski falubusz

Timár Gábor Kisbodak, Makai Jenő Püski polgármestere, valamint Rongits Attila fürdővezető 2023. január 25-én a Termálfürdő konferenciatermében aláírták a „Kistérségi Egészségmegőrző (Falubusz-) Program” keretmegállapodást. A két település közösen indít falubuszt, amellyel az önkormányzatok a gyógyulni vágyók eljutását segítik.

Az elmúlt évben elindított kezdeményezés célja, hogy a Flexum Zrt. az önkormányzatokkal és a háziorvosokkal közösen hozzá tudjon járulni az egészség megőrzéséhez. A nyugdíjasok és a szociális helyzetük, egészségi állapotuk miatt a programba bekapcsolódó más korosztály tagjai – ennek keretében – kedvezményesen, várakozási idő nélküli veheti igénybe a Flexum Gyógyászati Központ fürdőgyógyászati és fizikoterápiás kezeléseit. A kizárólag receptre történő gyógyászati kezelések előtt a Flexum szakorvosa soron kívül megvizsgálja a betegeket és szükség esetén felírja számukra a megfelelő terápiát. A Falubusz program keretében mód van arra is, hogy 50 %-os belépődíj megfizetésével fürödjenek a recepttel nem rendelkező résztvevők. 

Az aláírási ceremónia előtt a két delegációja megismerkedett a Gyógyászattal és Termálfürdővel. A 10-15 fős élményséta lehetősége egyébként mindenkinek adott. Az egyórás vezetett programok a csoportvezető által (a 30-633-21-77-es telefonszámon) előzetesen egyeztetett időpontban indulnak. 

A Termálfürdő eddig Károlyházával és Levéllel kötött hasonló megállapodást. A jelenleg folyó tárgyalások alapján az látható, hogy már a közeljövőben megduplázódhat a Fürdőbusz Programban résztvevő települések száma.

Vizsy Ferenc marketingvezető
Flexum Thermal & Spa30-633-21-77


Fotók: Horváth Karolin – A fotók 2023-01-25-én készültek a Termálfürdőben

Fotók:

  1. Kisbodak polgármestere (Timár Gábor) és a Flexum Termál & Spa fürdővezetője (Rongits Attila) aláírja az együttműködési megállapodást.
  2. Püski polgármestere (Makai Jenő), a Flexum Termál & Spa fürdővezetője (Rongits Attila) és a Püski szervező (Gonda Jánosné) aláírja az együttműködési megállapodást.
  3. Az aláírási ceremónián résztvevők közös fényképe. Jobbról balra: Rongits Attila fürdővezető, Gonda Jánosné, püski szervező, Makai Jenő, Püski polgármestere, Timár Gábor, Kisbodak polgármestere, Kertész Ferencné, Kisbodak falugondnoka, Vizsy Ferenc, a Termálfürdő marketingvezetője.
  4. Smukné Radek Bernadett, gyógyászatvezető mutatja be Kisbodak és Püski delegációjának a Gyógyászatot.

Megosztás
Facebook
Twitter
Email

Foglaljon időpontot!

További programok

Kedves Vendégeink!

A felújított III. élménymedence megnyitott!