FLEXUM-FITNESS ÉJJEL-NAPPAL

Interjú Leskó Imrével
flexum-thermal-equinox

A Flexum Thermal – a közös élmény és az egészség forrása – feltöltődést és gyógyulást kínál a vendégeknek. A több napot itt töltő turisták a Flexum cégcsoport három szállodája és a kempingje között választhatnak. Míg a termálfürdőben az úszás révén adott a rendszeres sportolás lehetősége, addig a Termál területén található Equinox Fitness & Lifestyle Clubban a további testi, lelki és szellemi felfrissülés eszközei találhatók. Leskó Imre tulajdonossal beszélgetünk.

Tudom, hogy vagytok, de eddig csak az ablakon mertem bekukucskálni.

Örülök, hogy most bejöttél hozzánk, ide korhatár nélkül járhatnak az emberek. Egyénre szabott edzésterv és a Life Fitness gépparkunk segítségével formálhatod a testedet és teheted egészségesebbé mindennapjaidat.

Na igen, de ebben a rohanó világban alig jut idő bármire is, leginkább magunkra nem.

Sokan hivatkoznak erre, de neked sem az eddigi programjaid közül kell ezt vagy azt elhagynod a fitness kedvéért, itt az egészséged a tét. A döntésed a tegnapi és a holnapi életminőségről szól, mert tartós eredményt csak életmódváltással lehet elérni.

… az meg pénzbe kerül.

Nem vitás, ahogy a gyógyszer is… Egyébként a mi szolgáltatásunk is a gyógyulást segíti, de mennyivel természetesebb és egészségesebb módon! 

Gyógyszer! Ne is mondd! Azért mégis, mi mennyibe kerül? 

Három hónap alatt heti 3, alkalmanként egy-másfél órás edzéssel már jó eredményt lehet elérni, utána a már szintentartás is könnyebb. Ez a negyedéves edzésprogram 35 ezer forintba kerül, amihez 13 úszójegyet és egy szaunabelépőt, adunk ajándékba. A 13 ezer forintos havibérlethez hetente egy uszodabelépő jár. A napijegy 2000 forint, a parkolás mindhárom formánál ingyenes.

Termál, szauna, konditerem! Úgy tűnik, nálatok a wellness és a fitness kéz a kézben jár!

Szeredi Ádám tulajdonostársammal olyan értéket akartunk teremteni a fürdőkomplexum közelében, amely az élmény és az egészség további forrása. Az EQX Fitness-teremben a rohanó világ kicsit lelassul, itt egészen másképp telik az idő.

Nem udvariasságból mondom, de valóban az exkluzivitás a legmegfelelőbb szó arra, amit látok, kardio- és erőnléti gépek… Apropó, azt olvasom a honlapotokon, hogy nonstop meg, hogy automata!

A nonstop azt jelenti, hogy a hét minden napján 0 órától 24 óráig nyitva vagyunk. Az automata pedig arra utal, hogy itt mindenki maga kezeli a gépeket. Emellett azonban profi edzők és oktatók gondoskodnak a biztonságról. Egyébként van nálunk szenior-torna, nyújtás óra, jóga, gyógytorna-manuálterápia és még egy sor más is.

Kizárt dolog, hogy valaki ül a homokozóban és arról ábrándozik, hogy nem tűzoltó, katona, vadakat terelő juhász lesz, hanem fitnessklub tulajdonos.

Akkor még én sem gondolkodtam ezen, noha egész életemet a sport határozta meg. Ma úgy érzem, nekem ez a karmám, és én csak járom a sors által kijelölt utat.

Ez így elég rejtélyes… Mondanál magadról valamivel többet is?

Mosonmagyaróváron születtem, Máriakálnokon nőttem fel, oda jártam általános iskolába, majd Győrbe kerültem. Ott érettségiztem és ott szereztem meg az egyetemi sportdiplomámat. Kicsi koromtól futballoztam, és egészen az NB II-ig vittem. Edzettem a Győri ETO felnőtt csapatával, későbbi életemben pedig edzőként is bemutatkoztam.

Hm! Én is fociztam, játszottam katonaválogatottban, segédedzői képesítésem is van, még sem lettem fitnessguru.

Már a középiskola után személyi edzőként dolgoztam egy konditeremben, de úgy éreztem, ott nincs lehetőség a szakmai fejlődésre, ezért a diploma után nem sokkal két évre Németországba mentem tanulni, dolgozni és tapasztalatot gyűjteni. A fitnesshez tartozó képesítéseken és a mesterfokozaton túl egy olyan életérzést is kaptam, amit itthon másokkal is szerettem volna megismertetni. Így indult…

Az EQX Lifestyle Klub címe Mosonmagyaróvár, Kolbai Károly utca 10., bejárat a Kígyó utca felől. További információ: https://eqx.hu – www.facebook.com/equinox.hu – Telefon: +36-70-381-48-67.

Megosztás
Facebook
Twitter
Email

Foglaljon időpontot!

További programok

Kedves Vendégeink!

A felújított III. élménymedence megnyitott!