Spray park és csúszdák

Fürdőnk gondoskodik a hozzánk érkező legapróbb vendégeink élményeiről is.

A FLEXUM Thermal&Spa fürdő a Szigetköz egyik leggazdagabb vizi paradicsoma. Kialakítása során arra törekedtünk, hogy a legapróbbaktól a nagyobbakig, mindenki megtalálja a számára legtökéletesebb idődöltést pihenése során. Fürdőnk gondoskodik a hozzánk érkező kicsinységekről hogy ők is átélhessék az úszkálás, pancsolás, csúszdázás és a különböző vízi,-és szabadtéri kikapcsolódás élményét.Fürdőnk számos szórakozási lehetőséget nyújt a kisgyermekes családok számára– élménymedence, gyermekmedence, kicsik által nagyon kedvelt spray park, gyermekcsúszdák, vízi játékok és szabadtéri játszórészleg várja a gyerekeket, melyek időszakosan a nyári melegben tartanak nyitva.Fürdőnk a téli időszakban sem feledkezik meg a gyerekekről: külön helyiségben kialakított játszóházzal és a III-as részben fedett élménymedencével várjuk. 

2020 nyarán megnyílt gyerekmedencéink és a hozzájuk tartozó frissen átadott gyermekjátékok gondoskodnak a kicsik önfeledt szórakozásáról. A nyári időszakban a kültéri részleg felújított 30 centiméter vízmélységű medencéi várják a legkisebbeket, a vizes kalandokat Fáni, a kiselefánt-csúszda, és Kígyó teszi teljessé, aki a part széléről locsolja a mókázni vágyó kicsiket. Fáni, a kiselefánt- csúszda és Kígyó

Bár kevesen tudják, de az elefántok imádják a vizet, sőt remekül is úsznak! Ez ihletett meg bennünket is, amikor a kicsiknek a legújabb csúszdánkat terveztük! A vizes kalandokat Fáni, a kiselefánt-csúszda és a vizet spreiccelő Kígyó teszi teljessé, biztonságos és örömteli élményt nyújtva. Spray park A gyermekek részére kalakított szabadtéri terület közkedvelt játszórészlege, ahol az apróságok önfeledten játszhatnak a mindenfelől fröcskölő és vizet lövellő vízzuhatagokkal. A nagy pancsolást követően szárazföldi élményekkel is kedveskedünk a kicsiknek, különböző szórakoztató és fejlesztő játékokkal, színezőkkel, legó-val és társasjátékokkal. A vidám játékokkal felszerelt játszószobában, illetve a modern játszókuckóban a gyermekek átadhatják magukat a felhőtlen szórakozásnak.

Bébi medence30-32 °C0,35 m
Gyerek medence30-32 °C0,85 m
Spray park30-32 °C----

Kedves Vendégeink!

A felújított III. élménymedence megnyitott!