NYAKZUHANY A FLEXUMBAN, HANGYÁK A CSŐBOLYBAN

Mosonmagyaróváron járt Ling Judit, élményeiről pedig írt egy cikket a Hazanéző online magazinban

Mosonmagyaróváron járt Ling Judit, élményeiről pedig írt egy cikket a Hazanéző online magazinban

„Fürdőtúra

A finom ebéd után meglátogattuk a Flexum Thermal & Spa fürdőt. Körbejártuk a bejáratnál lévő háromcsillagos Thermal Hotelt, amely folyamatosan megújul és várhatóan négycsillagossá is válik majd. A kényelmes szobákban megszállva kedvező wellness-csomagokat is kapunk a fürdőbe, ahová csak át kell sétálnunk a belépőnkkel. Ráadásul a hotelnek saját wellness részlege és sószobája is van.

A Flexum területén lévő kinti és benti medencéket ki is próbáltuk, és bizony nagyon jólesett belemerülni a meleg vízbe. A külső élménymedencék masszírozó fúvókáival felfrissítettük a nyakunkat, derekunkat és hátunkat. Az itteni termálvizet egyébként Európa 5 legjobb gyógyvize közé sorolják: magas az ásványianyag tartalma, alkalmas mozgásszervi, nőgyógyászati és ekcémás bőrproblémák kezelésére. A gyógyászati kezeléseket társadalombiztosítási kártyára is fel lehet íratni, ha valakinek ilyen jellegű a problémája.

A fürdő legújabb felújítási terveit is megnézhettük, ami igazi gyöngyszemmé varázsolja majd az amúgy is szép termált: a fedett úszómedence helyére épül egy új élmény spa, ahol csúszdák, kerengő, pezsgőfürdők, buja növényzet és szaunavilág épül. ” – Ling Judit, www.vjm.hu

A teljes cikk IDE kattintva érhető el!

Megosztás
Facebook
Twitter
Email

Foglaljon időpontot!

További programok

A mai naptól (2024.03.24.) a 3. élménymedencénk előre láthatólag 1,5 hónapig felújítási feladatok miatt zárva tart!

Megértésüket köszönjük!