KÁROLYHÁZÁN ELINDULT AZ EGÉSZSÉGES FALUBUSZ PROGRAM

Falubusz program
flexum-thermal-falubusz-karolyhaza

A Flexum Thermal & Spa, Károlyháza Község Önkormányzata, a település háziorvosa és a helyi Borostyán Nyugdíjasklub elnöke ünnepélyes keretek között 2022. október 6-án írta alá a Kistérségi Egészségmegőrző Program első együttműködési megállapodását. A Program arról szól, hogy falubusz viszi a Termálfürdőbe azokat a nyugdíjasokat, akik szeretnék igénybe venni az ottani fürdőgyógyászati és fizikoterápiás kezeléseket, illetve szeretné kihasználni a pihenési, sportolási lehetőségeket. A Flexum Thermal árkedvezményekkel és várakozási idő nélküli szolgáltatásokkal segíti elő a résztvevők gyógyulását. A nyugdíjas klub vállalta a Károlyházán élő nyugdíjasok közötti szervezést, a háziorvos pedig orvosszakmai támogatást ad a szervezőknek és a gyógyulni vágyó embereknek.

A Flexum Zrt. társadalmi felelősségvállalásának egyik megnyilvánulása, hogy környezete legrászorultabb rétege felé fordul. Azok felé, akik a jövőben egyre kevesebbet tudnak majd fordítani saját egészségükre. Mivel nem csak ők, hanem mások is élhetnek nehéz körülmények között, az Önkormányzatnak van lehetősége, hogy szociális megfontolásból bárkit beemeljen a kedvezményeket nyújtó programba, illetve a lehetőségeken felül további támogatást nyújtson a nehéz élethelyzetben lévőknek. A háziorvos a betegei közül szintén kortól függetlenül beemelheti a programba mindazokat, akiknek a gyógyulását a reumatikus és mozgásszervi betegségek tüneteit és az akut fájdalmakat enyhítő gyógyvíz elősegítheti.

Barna Péter polgármester, Rongits Attila fürdővezető, Dr. Futó Zoltán háziorvos és Csehi Mihályné nyugdíjasklub-vezető aláírását követően hamarosan elindul Károlyházáról az első „egészségbusz”. A Programba bármely kistérségi település bekapcsolódhat. Az előrehaladott tárgyalások alapján bízunk abban, hogy hamarosan újabb aláírásokra is sor kerülhet. Erre utalva, az aláírási ceremónián felszólaló Pető Péter, a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés alelnöke az „egy gazdasági szereplő és egy önkormányzat” példaadó együttműködését emelte ki.

Megosztás
Facebook
Twitter
Email

Foglaljon időpontot!

További programok

Kedves Vendégeink!

A termálfürdő árai 2024. február 15-től változnak.

Megértésüket köszönjük!